25 Nisan 2024, Perşembe

Yılmaz'ın oğlu, adaylık teklifine verdiği yanıtı paylaştı

Yılmaz'ın oğlu, adaylık teklifine verdiği yanıtı paylaştı

Mesut Yılmaz'ın oğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylık teklifine verdiği yanıtı paylaştı

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Emir Hasan Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine yönelik vekil adaylığı teklifine olumsuz yanıt verdiğini açıkladı. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Akşener'in teklifini kabul etmediğini belirten Yılmaz, önümüzdeki dönem içerisinde de siyasette yer almayı düşünmediğini ifade etti. Yılmaz açıklamasında "Merhum babamın ismini yaşatma konusunda gösterdikleri kararlılıktan dolayı tüm Rizeli hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

 

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, İYİ Parti cephesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

 

YILMAZ TEKLİFLE İLGİLİ KARARINI VERDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize milletvekili adaylığı teklifinde bulunduğu eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Emir Hasan Yılmaz verdiği kararı yazılı bir açıklamayla paylaştı.

 

"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE SİYASETTE YER ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Akşener'in teklifini işlerinin yoğunluğu nedeniyle kabul etmediğini ve önümüzdeki dönem içerisinde de siyasette yer almayı düşünmediğini belirten Yılmaz'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "Değerli Rizeli hemşerilerimden gelen yoğun istek ve teveccüh üzerine İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener tarafından şahsıma yapılmış olan Rize milletvekilliği adaylığı teklifini, aile vakfımızın kurucusu olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'ndeki iş yoğunluğum nedeniyle kabul edemeyeceğimi ve önümüzdeki dönem içerisinde siyasette yer almayı düşünmediğimi kamuoyunun dikkatine sunarım.

 

"TÜM RİZELİ HEMŞEHRİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM"

Bu süreçte benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve bilhassa merhum babamın ismini yaşatma konusunda gösterdikleri kararlılıktan dolayı tüm Rizeli hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunarım."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hasan Yılmaz Milletvekili Mesut Yılmaz İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.