27 Nisan 2024, Cumartesi

Yılmaz Tunç'tan Polat Ailesi açıklaması:

Yılmaz Tunç'tan Polat Ailesi açıklaması:

Yılmaz Tunç'tan Polat Ailesi açıklaması: Yargı, suç örgütlerinin üzerine gitmeye devam edecek

Haklarındaki iddialardan dolayı gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat ailesiyle ilgili konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargının her türlü suçun üzerine kararlılıkla gideceğini söyledi. Tunç öte yandan yargının konuya duyarsız kaldığı iddiasına da tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'da bir otelde katıldığı Uzlaştırma Ödül Töreni'nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tunç, aralarında Dilan Polat ve Engin Polat'ın da bulunduğu suç örgütlerine yapılan operasyonlara ilişkin, " Yargı, her türlü suç şebekesinin üzerine gitmeye bundan sonra da devam edecektir" dedi.

"12 KİŞİ HAKKINDA YURT DIŞI YASAĞI VAR, MAL VARLIKLARINA EL KONULDU"

Suç örgütlerine yönelik yapılan operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Tunç şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan bir soruşturma söz konusu. Orada 12 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı, adli kontrol tedbiri kararı verildi. Bütün mal varlıklarına da el konuldu. MASAK raporları çerçevesi içerisinde de bütün bunlar yargımız tarafından süratle gerçekleşiyor. Sosyal medyada yargının bu konuda duyarsız kaldığı eleştirilerine kesinlikle katılmayın, bunlara inanmayın.

"YARGI, HER TÜRLÜ SUÇ ŞEBEKESİNİN ÜZERİNE GİTMEYE DEVAM EDECEK"

Yargı her türlü suçun üzerine kararlılıkla gider. Son zamanlarda çeteler üzerine yapılan operasyonlar, uyuşturucu tacirlerinin üzerine gidilmesi tüm bunlar yargının talimatlarıyla, cumhuriyet başsavcılıklarımıza gelen ihbarların anında değerlendirilerek kollara verilen talimatlarla cumhuriyet başsavcısı ve savcılarımızın konunun üzerine hassasiyetle gitmesiyle gerçekleşiyor. Yargı, her türlü suç şebekesinin üzerine gitmeye bundan sonra da devam edecektir. Tüm hedefimiz, Türkiye'yi huzurlu bir geleceğe, her türlü şiddetten, terörden arınmış ve çetelerden arınmış bir ülke yapmanın gayreti içerisindeyiz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yılmaz Tunç Cumhuriyet Türkiye Yargı Suç Operasyon Magazin Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.