27 Nisan 2024, Cumartesi

Yeni durağı Azerbaycan

Yeni durağı Azerbaycan

Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Neftçi Bakü, Sergen Yalçın ile her konuda anlaştı. Adı Fenerbahçe ile anılan deneyimli hocanın 2 gün içerisinde yeni takımına resmen imzayı atması bekleniyor.

 

Ali Koç'un "Türk hoca ile çalışacağız" açıklamasının ardından adı Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu.

 

NEFTÇİ BAKÜ, SERGEN YALÇIN İLE HER KONUDA ANLAŞMAYA VARDI

Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sports TV'den Elçin Cafarov'un haberine göre; Neftçi Bakü, Sergen Yalçın ile yıllık maaş konusunda da anlaşmaya vardı. Resmi imzalar 2 gün içerisine atılacak.

 

GÖRKEMLİ BİR TÖREN DÜZENLENECEK

Azerbaycan'ın en başarılı takımlarından biri olan Neftçi Bakü, 9 kez lig şampiyonu oldu. Sergen Yalçın ile resmi imzaların atılmasının ardından Neftçi Bakü, deneyimli hoca için görkemli bir tören düzenleyecek.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sergen Yalçın Azerbaycan Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.