28 Nisan 2024, Pazar

Fenerbahçe, haberleri yalanladı

Fenerbahçe, haberleri yalanladı

Fenerbahçe, Vincenzo Montella ile anlaşmaya varıldığı ve sonradan vazgeçildiğine ilişkin çıkan haberleri yalanladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu toplantısı öncesi Ali Koç'un teknik direktörlük için Vincenzo Montella ile anlaştığı ancak daha sonra bu kararından vazgeçtiği öne sürülmüştü. Sarı-lacivertli kulüp iddiaları yalanladı.

 

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

 

"TEKNİK DİREKTÖR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE PAYLAŞILACAK"

Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Vincenzo Montella Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.