28 Nisan 2024, Pazar

Yakından gördüm, sadece yarısı insandı

Yakından gördüm, sadece yarısı insandı

Haber merkezlerine bomba gibi düşen video: Yakından gördüm, sadece yarısı insandı

 

ABD'nin Teksas kentinde bir balıkçı tarafından kaydedilen görüntü televizyon haber merkezlerine adeta bomba gibi düştü. Görüntülerdeki yaratığın yarı insan yarı hayvan olduğu iddia ediliyor. Yaratığı kayda alan balıkçı ise "Yakından gördüm, sadece yarısı insandı" ifadelerini kullandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki nehirde ava çıkan bir balıkçı tarafından kaydedilen görüntü, ülkede günün konusu haline geldi. Söz konusu görüntülerde uzaktan zar zor seçilen bir canlı yer alıyor.

 

"YAKINDAN GÖRDÜM, SADECE YARISI İNSANDI"

Ancak balıkçının ifadelerine göre görüntüdeki yaratığın, sadece yarısı insandı. Diğer yarısının ise tüylü ve kaba olduğu iddia edildi. Balıkçı, konu hakkında "Yakından gördüm, sadece yarısı insandı" ifadelerini kullandı.

 

 

HABER MERKEZLERİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Yaratığın görüntüleri ABD'deki ve Güney Amerika'daki uluslararası haber merkezleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Birçok kanal bu olayı haberleştirirken, ülkede yaratığın ne olduğuna dair büyük bir tartışma başladı.

 

İşte o fotoğraf:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika Birleşik Devletleri ABD Teksas

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.