28 Nisan 2024, Pazar

Vakayı inceleyen doktorlar itfaiyeyi çağırdı

Vakayı inceleyen doktorlar itfaiyeyi çağırdı

Cinsel organında dayanılmaz ağrıyla hastaneye koştu, vakayı inceleyen doktorlar itfaiyeyi çağırdı

 

Tayland'da 35 yaşındaki bir adam, cinsel organındaki dayanılmaz ağrıyla hastaneye koştu. Adamın cinsel organına bir halka takılı olduğunu gören doktorlar, itfaiyeye haber verdi. Hastaneye gelen itfaiyeciler, halkayı çıkarmayı başardı. Adamın, bir inanış çerçevesinde cinsel organını büyütmek için halka taktığı öğrenildi.

Tayland'da yaşayan bir adamın, cinsel organını büyütmek adına izlediği yol, akıllara durgunluk verdi. Yerel basında yer alan haberlere göre geçtiğimiz aylarda cinsel organının küçük olmasından dert yakınan adam, tavsiye üzerine cinsel organına bir halka yerleştirdi ve cinsel organının büyümesini bekledi.

 

HALKA, ORGANI SIKIŞTIRDI

Fakat ters etki yaratan halka, bölgedeki kan akışını keserek cinsel organın şişmesini sağladı. Ağrılarının dayanılmaz hal almasının ardından adamın doktora gitmekten başka çaresi kalmadı. 35 yaşındaki adam, 1 Ekim'de Nonthaburi eyaletindeki Krungthai Genel Hastanesi'ne başvurdu.

HEMEN İTFAİYE ÇAĞRILDI

Doktorlar, vakayı inceledikten sonra durumu tek başlarına çözemeyeceklerine karar verdi ve itfaiye ekipleri arandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa süren çalışmanın ardından adamın cinsel organını kurtarmayı başardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İtfaiye Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.