28 Nisan 2024, Pazar

Uyurken ihmalden hayatını kaybetti

Uyurken ihmalden hayatını kaybetti

Parkta çimlerin arasında uyuyan kadın, korkunç bir ihmal sonucu hayatını kaybetti

 

 

ABD'de parkta uyuyan bir kadın, temizlik işçisinin kullandığı çim biçme makinesinin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Chavez'in babası, kızının ölümünden sonraki günlerde kızının kemik, kafatası ve diş parçalarını toplayabildiğini söyledi.

 

Amerika Birleşik Devletleri''de bir parkta uyuyan kadın, temizlik işçisinin kullandığı çim biçme makinesinin üzerinden geçmesi sonucunda hayatını kaybetti.

 

ÇİMLERDE UYUYORDU

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleşen olayda 27 yaşındaki Christine Chavez, 8 Temmuz'da Modesto'daki Beard Brook Park'ın çimlerinde uyuyordu. Bu sırada, çim biçme makinesini çeken bir traktörü kullanan çalışan alanı süpürdü.

 

ÇİM BİÇME MAKİNASIYLA KADINI ÖLDÜRDÜ

Daha sonra bir kadına çarptığını fark eden çalışan acil durum hattını aradı, ancak Chavez olay yerinde öldü ilan edildi. Çalışan, kadını çimleri keserken çimlerde uzanan kadını görmediğini belirtti.

 

"ONUN PARÇALARINI HER YERDE BIRAKTILAR"

Kurbanın kız kardeşi Rosalinda, "Onun parçalarını her yerde bıraktılar, sadece çimlerle örttüler. Oraya gitmek zorundaydık ve orada, yerlere bakarken, birdenbire onun parçalarını görmek korkunç "dedi.

 

Parkta uyuyan evsiz bir kadın çim biçme makinesinin altında hayatını kaybetti

 

ACILI BABA KIZININ PARÇALARINI TOPLADI

Chavez'in babası, kızının ölümünden sonraki günlerde kızının kemik, kafatası ve diş parçalarını toplayabildiğini söyledi. Kadının ailesi, kalıntılarının dikkatsizce ele alınmasının nedeni olarak, kadının şehirdeki binlerce evsizden biri olmasını öne sürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya 3. Sayfa Yaşam Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.