27 Nisan 2024, Cumartesi

 Ünlü şarkıcı trafik kazasında hayatını kaybetti! Son videosundaki o sözleri...

 Ünlü şarkıcı trafik kazasında hayatını kaybetti! Son videosundaki o sözleri...

Edinilen son dakika bilgisine göre, country müzik türünün sevilen sanatçılarından birisi olan ABD'li Kylie Rae Harris, geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Harris'in menajeri de acı haberi doğrularken genç şarkıcının ailesinin mahremiyetine önem verilmesi gerektiğini belirtti. Öte yandan, 30 yaşındaki şarkıcının yanı sıra 16 yaşındaki bir kız çocuğunun da ölümüne neden olan trafik kazasına ilişkin şok bir ayrıntı da ortaya çıktı. 

Edinilen son dakika bilgisine göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin güney kesimlerinde oldukça sevilen ve yaptığı 'country' müzikleri bilinen Kylie Rae Harris, dün gece trafik kazasında hayatını kaybetti. Harris ile beraber 16 yaşındaki bir kız çocuğunun da yaşamını yitirdiği trafik kazasının zincirleme olduğu aktarıldı.

MENAJERİ AÇIKLADI... ÜNLÜ ŞARKICI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ!

Harris'in menajeri, ülkenin önemli dergilerinden birisine yaptığı açıklamada acı haberi doğrularken şu an paylaşabilecekleri bir detay olmadığını belirtti. Öte yandan, ünlü şarkıcının son videosu ortaya oldukça konuşulurken kazaya dair de yürek burkan bir ayrıntı da gün yüzüne çıktı.

ABD'nin güneyinde çok popüler olan Kylie Rae Harris, dün gece 3 aracın karıştığı trafik kazasında yaşamını yitirdi.

O AYRINTI YÜREK BURKTU!

Harris'in karıştığı kazaya ilişkin ortaya çıkan ayrıntı yürek burktu. Ünlü şarkıcının konsere yetişmek üzere yolda olduğu belirtildi.

Öte yandan, kazada 16 yaşındaki bir kız çocuğu da yaşamını yitirdi.

Harris'in menajeri müzik dergisine açıklamalarda bulundu.

Menajeri, "Kylie Rae Harris'in dün yaşanan trafik kazasında yaşamını yitirdiğini üzülerek doğrulamak durumundayız. Şu an paylaşabileceğimiz bir detay yok fakat sizden Harris'in ailesinin mahremiyetine önem vermenizi istiyoruz. Kylie'yi tanıyan herkes onun ailesini ve müziği sevdiğini biliyordu. Onun için yapabileceğiniz en iyi şey sevgiyi yaymaktır" dedi.

Taos'taki Big Barn Müzik Festivali'ne giden Harris'in ölmeden önce sosyal medyada paylaşımlar yaptığı da ortaya çıktı.

Kazanın yaşandığı otoyolda birçok akrabasını ve yakınını kaybettiğini söyleyen Harris'in son videosun "46 mil için benzinim var ve en yakın benzin istasyonu 36 mil ötede. Umarım New Mexico yollarında kalmam" dediği görüldü.

 

 

 Dünya Kupası biletleri karaborsada  Dünya Kupası biletleri karaborsada

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ünlü şarkıcı trafik kazasında hayatını kaybetti! Son videosundaki o sözleri... ABD'li Kylie Rae Harris

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.