27 Nisan 2024, Cumartesi

Ünal,“Darbeci, 28 Şubat’çı kafanızı değiştirin”

Ünal,“Darbeci, 28 Şubat’çı kafanızı değiştirin”

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Muhalefeti hedef alarak CHP, FETÖ ve PKK’ya yüklendi. “Yahu biz 15 Temmuz cehenneminden çıkmışız, siz kimsiniz, siz kafayı değiştirin.”

Ünal, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Cumhur İttifakı seçim ofisinin açışına katılarak CHP'li belediyelerde yüklendi. “Bu milletin yanında durmadınız, değişmesi gereken birisi varsa oda CHP’dir, CHP zihniyetidir,” dedi.

Mahir Ünal konuşmasının devamında:"Geçen CHP’li vekilin birisi kalkmış 28 Şubat’ı savunuyor. Bunların bir gazeteleri var, diyor ki Adnan Menderes ile Recep Tayyip Erdoğan’ı mukayese edip aynı işleri yapıyorlar. Yani şunu ima ediyor, Adnan Menderes’in başına gelenler sizin de başınıza gelebilir. Yahu biz 15 Temmuz cehenneminden çıkmışız, siz kimsiniz, siz kafayı değiştirin, siz 27 Mayıs İhtilal, darbeci kafanızı değiştirin, 28 Şubat’çı kafanızı değiştirin, siz 15 Temmuz’a kontrollü darbe dediniz, tiyatro dediniz, bu milletin yanında durmadınız, değişmesi gereken birisi varsa oda CHP’dir, CHP zihniyetidir. Ben şimdi soruyorum bu CHP’nin İYİ Parti'nin PKK’ya, FETÖ’ye hiç laf ettiğini duydunuz mu? Ama Tayyip Erdoğan’a, Ak Parti’ye bir şey olmaz olduğu zaman ne yaparlar bunlar, Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Cumhur İttifakı'na, Devlet Bahçeli’ye Recep Tayyip Erdoğan’a hemen saldırıya geçerler. Bir gün de FETÖ’ye PKK’ya karşı saldırıya geçin. Siz, bir gün de şu milletin yanında durun. Birde kendilerine 'Millet İttifak' ismini vermişler. Siz Millet İttifakı ismini hak etmiyorsunuz, size ancak 'Zillet İttifakı' denir zillet." Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı yapıldı.

“Hükümetler değişir, fakat dertler, sorunlar değişmezdi.”

Türkiye'de 1960'tan 2002'ye kadar 36 hükümet değiştiğini belirterek, "Eskiden hükümetler değişir dertler, sorunlar değişmezdi, sorunlar çözülmezdi. Millet de 'böyle gelmiş böyle gider' diye konuşurdu. Ama 2001'de Recep Tayyip Erdoğan çıkıp, AK Parti'nin kuruluş gününde, 'Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dediği günden sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmadı. 2002'den itibaren sorunları çözmeye başladık. Bugün Türkiye'de 2002'deki sorunlardan bir tanesi kalmadı, 2003'te, 2004'de 2005'deki sorunlar kalmadı. Elhamdülillah sağlıkta, eğitimde, ulaşımda bütün sorunları çözdük. Bugüne kadar Türkiye'nin sorunlarını çözdük. Yahu 'şöyle olmuş böyle olmuş' diyorlar. 17 yıldan bu yana bu kadar sorunu çözen Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının Türkiye'de bundan sonra çözemeyeceği sorun yok. Yeter ki biz birlik olalım, beraber olalım. Kardeşliğimizi ve muhabbetimizi koruyalım. Bizim çözemeyeceğimiz sorun yok." Ünal, programın ardından Andırın Belediyesinin yeni hizmet binasının da açılışını gerçekleştirerek, vatandaşlarla sohbet etti.

FATİH ALPER GÜLTEPE 

 

 

CHP'ye merkez sağ siyasetinden referandum raporu CHP'ye merkez sağ siyasetinden referandum raporu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

FATİH ALPER GÜLTEPE AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CHP FETÖ PKK Türkiye 15 Temmuz Millet

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.