26 Nisan 2024, Cuma

Ülkeyi karıştıran olay!

Ülkeyi karıştıran olay!

Ülkeyi karıştıran olay! İçinde devlet bilgileri olan telefonunu bulmak için barajı boşalttı

 

Hindistan'da baraj göletinin kenarında selfie çekerken telefonunu suya düşüren bir hükümet yetkilisi, telefonunu almak için göletteki suyu 3 gün boyunca tahliye ettirdi. Telefonda hassas devlet bilgileri olduğunu söyleyen şahıs, açığa alınarak eleştirilerin hedefi oldu.

 

Chhattisgarh eyaletindeki Kherkatta Baraj Göleti'nin kenarında geçen hafta selfie çekerken yeni aldığı telefonunu gölete düşüren Rajesh Vishwas, telefonunu almak için göletten yaklaşık 2 milyon litre suyu tahliye ettirdi. Yerel yönetimden bir yetkilinin tahliyeyi durdurmasına kadar işlemin 3 gün sürdüğünü belirten yerel basın, Vishwas'ın görevini kötüye kullanma suçlamasıyla açığa alındığını belirtti.

 

BİNLERCE DÖNÜM TARIM ARAZİSİ SULANABİLİRDİ

Hükümetteki BJP siyasi partinin Ulusal Başkan Yardımcılarından Dr. Raman Singh, yakıcı sıcaklarda halkın bu tip su rezervuarlarına ihtiyacı olduğunu belirterek bir telefon için boşaltılan suyla binlerce dönüm tarım arazisinin sulanabileceğini vurguladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cep Telefonu India Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.