27 Nisan 2024, Cumartesi

Ülke şokta: Polis kadını hem tekmeledi, hem de yumrukladı!

Ülke şokta: Polis kadını hem tekmeledi, hem de yumrukladı!

Bu görüntüler, bir Batı Avrupa ülkesinden!Hollanda'nın Utrecht kentinde, bir grup polis bir şüpheliyi gözaltına alırken, çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştı.

Çıkan arbede sırasında bir polis memuru, kendisini ikaz eden kadını önce tekmeledi, sonra da yüzüne yumruk attı.Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, polisler büyük tepki çekti.Yetkililer ise, iki polis memurunun bir şüpheliye müdahalesi sırasında, çevreden kişilerin polislerin işini yapmasına engel olduğunu ve ortaya çıkan arbedede polisin cop ile bazı kişilere müdahale ettiğini duyurdu.Polis yetkilileri, olayın aydınlatılmaya çalışıldığını; sosyal medyadaki videoların inceleneceğini; memurların olaya yaklaşımının da ayrıca araştırılacağını vurguladı.Polis, görüntülerdeki kadınlara da ulaşılmaya çalışıldığını; olayın detayları için onların da bilgisine başvuracaklarını bildirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hollanda Polis kadını hem tekmeledi hem de yumrukladı!

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.