28 Nisan 2024, Pazar

Ukrayna lideri Zelenski, Kiev'de trafik kazası geçirdi!

Ukrayna lideri Zelenski, Kiev'de trafik kazası geçirdi!

Aylardır ordusunun başında Rusya işgaline karşı savaşan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, trafik kazası geçirdi. Zelenski'nin Sözcüsü, makam aracının Kiev'de bir araca çarpması sonucu liderlerinin hafif yaralandığını bildirdi.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Sözcüsü Sergey Nikiforov, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, başkent Kiev'de Zelenskiy'nin konvoyu ile bir aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldiğini belirtti.

 

 

ŞOFÖRÜ DE HAFİF YARALANDI

Kazaya karışan aracın sürücüsünün yaralandığını ifade eden Nikiforov, Zelenski'nin konvoyuna eşlik eden sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından sürücünün hastaneye kaldırıldığını dile getirdi.

 

Nikiforov, Zelenski'nin kazada ağır yara almadığını kaydederek, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını aktardı.

 

EN SON İZYUM'A SÜRPİZ BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Öte yandan Zelenski, dün Rusya'nın kontrolünden yeniden Ukrayna'nın kontrolüne geçen İzyum'u ziyaret ederek Ukrayna bayrağının göndere çekilme törenine katıldı.

 

ZELENSKİ: YUKARIYA BAKTIĞIMIZDA TEK BİR ŞEY ARIYORUZ

Tören, şehrin merkez meydanında yapıldı ve alanda Ukrayna ulusal marşı çalındı. Tören sonrasında kısa açıklama yapan Zelenski, "Daha önce, yukarıya baktığımızda hep mavi gökyüzünü aradık. Bugün, yukarıya baktığımızda tek bir şey arıyoruz - Ukrayna bayrağı" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Volodimir Zelenskiy Facebook Ukrayna Kiev Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.