28 Nisan 2024, Pazar

Uçurumun kenarında cinsel ilişkiye giren çift...

Uçurumun kenarında cinsel ilişkiye giren çift...

Uçurumun kenarında cinsel ilişkiye giren 70 yaşındaki çift, restorandakilerin kadrajına yakalandı

İngiltere'nin Falmouth kentinde lüks bir restoranın olduğu bölgede, uçurum kenarında cinsel ilişkiye giren 70'li yaşlardaki çift, çevredekiler tarafından fotoğraflandı. Restoran müşterileri, sorumsuzlukları nedeniyle çifte tepki gösterdi.

Falmouth kentinde lüks bir restoranın olduğu bölgede meydana gelen olay, tepki çekti. İddiaya göre restorandan çıkan bir çift, uçurum kenarına giderek cinsel ilişkiye girdi.

MÜŞTERİLER KAYDETTİ

Bu sırada restorandan çıkan müşteriler, çiftin bu dakikalarını anbean fotoğrafladı. Bazı müşteriler çifte tepki göstererek, yaptıklarının uygunsuz olduğunu dile getirdi.

 

RESTORANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Restoran yetkilileri tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "70'li yaşlarda bir çift olduklarını öğrendik. Bu yaptıkları yanlıştı, bazı müşterilerimiz de rahatsız oldu. Fakat onları rencide etmek istemedik" ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cinsel İlişki Cinsellik İngiltere Cinsellik Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.