27 Nisan 2024, Cumartesi

Tuzla'da polisin havaya ateş açtığı trafik kavgası kamerada

Tuzla'da polisin havaya ateş açtığı trafik kavgası kamerada

Tuzla’da zincirleme trafik kazasına karışan gruplar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri tarafları ayırabilmek için havaya ateş açtı. O anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Kaza, Tepeören Mahallesi İstanbul Park Bulvarı üzerinde dün öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta duramayan hafriyat kamyonu zincirleme kazaya sebep oldu. 7 aracın karıştığı zincirleme kazada olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya ateş açtı.

O sırada hafriyat kamyonunun şoförü olduğu öğrenilen bir şahsın polisin elindeki silahı almaya çalıştığı görüldü. Polise zorluk çıkaran kamyon şoförünü gözaltına alındı. O anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tuzla zincirleme trafik kazası karışan gruplar arasında kavga çıktı asayiş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.