27 Nisan 2024, Cumartesi

Tuzla'da hafriyat kamyonu dehşeti kamerada

Tuzla'da hafriyat kamyonu dehşeti kamerada

Tuzla'da iddiaya göre uyuyan hafriyat kamyonu şoförü faciaya neden oldu. Kamyon beton bariyerleri aşarak, İstanbul Park sahasına girdi.

O sırada sahada hareket halindeki araç sürücüsü son anda dururken, bir köpek tonlarca hafriyatın altında kaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Tuzla Akfırat İstanbul Park mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, uyuyakalan hafriyat kamyonu sürücüsü aracın hakimiyetini kaybetti. Beton bariyerleri aşan kamyon İstanbul Park alanına düşerken, tonlarca hafriyat yola döküldü. Bu sırada hareket halindeki bir araç sürücüsü son anda durarak ölümden döndü. Öte yandan bir köpek tonlarca hafriyatın altında kaldı. Kamyon şoförünün ağır yaralandığı kaza güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kamyon beton bariyere çarparak devriliyor. O sırada araç sürücüsü son anda dururken, bir köpek kaçıyor. Diğer köpek ise hafriyatın altında kalıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tuzla uyuyan hafriyat kamyonu şöförü faciaya neden oldu asayiş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.