28 Nisan 2024, Pazar

Türkler Yunan adasında mahsur kaldı!

Türkler Yunan adasında mahsur kaldı!

Bodrum’dan Yunanistan’ın Leros Adası’na giden 120 tekne ve bin 500 kişi fırtına nedeniyle adada mahsur kaldı.

Bodrum’da düzenlenen The Bodrum Cup Yelken Yarışları’na katılan bin 500 kişi Yunan adasında mahsur kaldı. Akşam saatlerinde Bodrum’a dönecek olan yarışmacılar fırtınanın 90 km hıza ulaşması nedeniyle Leros Adası’ndan hareket edemedi. 120 yelkenli teknenin katıldığı bin 500 yarışmacının bulunduğu Bodrum Cup Yelken Yarışları bir gün ertelendi. Teknelerle Leros Limanı’na yanaşan yarışmacıların gün boyu eğlenceli vakit geçirdikleri öğrenildi. Bir gün daha Leros’ta konaklayan teknelerin yarın Leros Gümüşlük, daha sonra da Gümüşlük Bodrum etabını tamamlayacakları aktarıldı.

The Bodrum Cup’un kurucu Başkanı Erman Aras, Leros Adası’nda kaldıklarını ifade ederek “Yarışların 3’üncü ayağı Leros Datça, Körmele etabı rüzgar nedeniyle yapılamadı. 60 mil hızla esen rüzgar (90 km hız) şiddeti nedeniyle yarışmacılar şehrin tadını çıkardılar. Sabah saat 10.00’da Leros Gümüşlük etabı yapılacak” dedi.
Fırtına nedeniyle yarışın Leros ile DatçaKörmen, Körmen ile Bodrum Kissebükü ve son gün de KissebüküBodrum arasında yarışlar iptal edildi.

 Türkiye'den Yunanistan'a flaş adım!  Türkiye'den Yunanistan'a flaş adım!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BODRUM TEKNE YUNAN ADASI YARIŞ FIRTINA MAHSUR KALDI

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.