28 Nisan 2024, Pazar

Türkiye'nin en sıcak yerleri oldu

Türkiye'nin en sıcak yerleri oldu

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Türkiye'nin birçok kentinde çöl sıcakları yaşandı. Özellikle dün Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesi 45,9 derece ile ülkenin en sıcak yerleri oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 'yüksek sıcaklık' uyarısında bulunduğu, ülke genelinde etkili olan sıcak hava dalgası birçok kentte etkili oldu. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesi 45,9 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.

 

DÜN ÖLÇÜLDÜ

Dün ölçülen sıcaklıklarla; Türkiye'nin en sıcak yeri, 45,9 derece ile Antalya'nın Kaş ilçesi Çavdır Orman Sahası ve Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanı Ekip Orman Deposu oldu.

 

ÜÇÜNCÜ SIRADA CİZRE VAR

Antalya ve Muğla'yı 45,7 derece ile Şırnak'ın Cizre ilçesi takip etti. Diğer yandan Antalya'nın Manavgat ilçesinde sıcaklık 44,7, Aksu ve Konyaaltı'nda 44,3, kent merkezinde ise 44,1 derece olarak ölçüldü. Kentte, bugün ve yarın da sıcaklığın 40 derece üzerinde seyredilmesi bekleniyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Köyceğiz Antalya Türkiye Muğla Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.