27 Nisan 2024, Cumartesi

Tek isteği vardı o da reddedildi!

Tek isteği vardı o da reddedildi!

Tek bir isteği vardı o da reddedildi! Beşiktaş, Quaresma'nın dünyasını başına yıktı

 

39 yaşındaki Ricardo Quaresma, Beşiktaş yönetimine haber yollayarak kariyerini sonlandırmadan önce 1 yıl daha siyah-beyazlı formayı giymek istediğini iletmişti. Beşiktaş, Portekizli yıldızın bu talebini reddetti.

 

Kariyerinin sonuna gelen Ricardo Quaresma'nın, büyük başarılar yakaladığı Beşiktaş forması ile 1 sezon daha oynama hayali suya düştü.

 

BEŞİKTAŞ FORMASINI YENİDEN GİYMEK İSTEDİ

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, 39 yaşındaki Ricardo Quaresma, Beşiktaş yönetimine haber yolladı ve kariyerini sona erdirmeden önce bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söyledi.

 

TALEBİ KABUL GÖRMEDİ

Bu teklifi değerlendiren Beşiktaş yönetimi, Portekizli futbolcuya olumlu dönüş sağlamadı. Siyah-beyazlı formayla 227 maça çıkan Quaresma, bu karşılaşmalarda 38 gol ve 77 asistlik performans gösterdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.