28 Nisan 2024, Pazar

İmza atmak için gün sayıyor!

İmza atmak için gün sayıyor!

Vincenzo Montella, Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayıyor! Resmi açıklama an meselesi

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile yolları ayıran Vincenzo Montella'yı takımın başına getirmeye hazırlanıyor. Büyük bir sürpriz olmazsa İtalyan hoca, yeni sezonda sarı-lacivertlilerin teknik direktörü olacak.

 

Jorge Jesus ile yolları ayıran Fenerbahçe, yeni teknik direktörünü buldu. Sarı-lacivertliler, Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Vincenzo Montella'yı takımın başına getirmek için gün sayıyor.

 

FENERBAHÇE, MONTELLA İLE İMZALIYOR

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vincenzo Montella olacak. Sarı-lacivertlilerin, İtalyan hocayı kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

 

1.86'LIK PUAN ORTALAMASI TUTTURDU

Montella yönetiminde bu sezon 37 maça çıkan Adana Demirspor, 20 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. 1.86'lık puan ortalaması tutturan İtalyan hoca, Süper Lig'de 63 puan topladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Vincenzo Montella Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.