28 Nisan 2024, Pazar

Suudi kız kardeşlerin cesetleri New York'ta bulundu!

Suudi kız kardeşlerin cesetleri New York'ta bulundu!

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldüren Suudi Arabistan, bu kez New York'taki cesetler ve bir idamla dünya gündeminde.

Tala ve Rotana Farea adlı kız kardeşlerin cansız bedenleri, Hudson Nehri'nde bulundu.Nehir kenarındaki kayalıklarda yatan cesetler, birbirine bantlanmıştı.Söz konusu bantlar, kurbanların belleri ve ayak bileklerine sarılmıştı.Amerikan polisi, kızların 450 kilometre uzaklıktaki Virgina'nın Fairfax kentinden New York'a nasıl geldiğini araştırıyor.Kızların George Washington Köprüsü'nden atlamış olabileceği tahmin ediliyordu.Ancak son bilgiler bu teoriyi çürüttü.Adli Tıp'ta yapılan otopside, kızların suya girdiğinde canlı oldukları belirlendi.

Cesetlerde herhangi bir görünür travma izine de rastlanmadı.Farea kardeşler, 2015 yılında anneleriyle birlikte Suudi Arabistan'dan ABD Virginia'ya göç etmişti.16 ve 22 yaşındaki kız kardeşler, Ağustos ayından bu yana kayıptı.Günler sonra kimlikleri tespit edilebilen kardeşlerin annesi, Suudi Arabistan'ın Washington Büyükelçiliği'nden bir telefon aldığını açıkladı.New York polisine bilgi veren kadın, telefonda kendisine hemen ABD'yi terk etmelerinin söylendiğini aktardı.The Associated Press,  söz konusu telefonun cesetler bulunmadan bir gün önce geldiğini bildiriyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Suudi Arabistan Suudi kız kardeşler New York ceset

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.