27 Nisan 2024, Cumartesi

Son sözlerini söyledi ve ortalık karıştı!

Son sözlerini söyledi ve ortalık karıştı!

ABD'nin Teksas eyaletinde 30 yıl önce eski eşinin ailesini öldüren adamın ölüm cezası zehirli iğneyle infaz edilecekken ortalık fena karıştı.

Perşembe akşamı Vietnam Savaşı gazisi babasının son sözlerini duyan adam, arkadaşı ve eşiyle birlikte etraftakilere tekme tokat saldırdı.Billie Wayne Coble’nin “Sizi seviyorum, kendinize iyi bakın” demesi üzerine kontrolünü kaybeden üçlü arasındaki iki erkek gözaltına alındı. Bu olaydan sonra, 1989 yılında cinayetten mahkum edilen 70 yaşındaki Billie  Wayne Coble, Huntsville kentindeki eyalet hapishanesinde ölümcül dozda ilaçla  idam edildi.Billie Wayne Coble, boşandığı eşinin babası Robert Vicha, annesi Zelda Vicha ve  oğulları Bobby Vicha'yı Ağustos 1989'da silahla vurarak öldürmüştü. Eski eşi  Karen Vicha'yı kaçırmış daha sonra da serbest bırakmıştı. Katil, Teksas’ta cezanın yeniden uygulanmaya başlandığı 1982’den bu yana, idamla öldürülen en yaşlı insan oldu. Teksas eyaletinde 2018'de 13 kişi idam edilmişti.Vicha ailesi de korkunç anlardan önce böyle görüntülendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

ABD 30 yıl önce eski eşinin ailesini öldüren adamın ölüm cezası cezası zehirli iğne

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.