08 Mayıs 2024, Çarşamba

 Şok görüntüler ortaya çıktı! Görünce dondu kaldı...

 Şok görüntüler ortaya çıktı! Görünce dondu kaldı...

ABD'nin Colorado eyaletinde meydana gelen kan donduran cinayetle ilgili olarak flaş ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Metresinin isteği ile karısını ve çocuklarınını vahşice öldüren katille iglili olarak yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cinayet günü kamera kayıtlarından elde edilen görüntüler vahşetin boyutunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Cinayete ilişkin, katilin öldürdüğü karısının iç çamaşırları da kanıt olarak sergilendi. İşte o korkunç cinayete ilişkin detaylar:

ABD'de gerçekleşen korkunç cinayete ilişkin gelen son bilgiler insanların kanını dondurdu.

Hamile karısı ve iki çocuğunu metresinin isteğiyle öldüren cani kocanın şok görüntüleri ortaya çıktı.Cinayet günü eve giren polisin kamerasına takılan ayrıntı, görenleri dehşete düşürdü.Karısı Shanann ve çocuklarını gömdükten birkaç saat sonra ABD Colorado'daki eve gelen polis ekipleri, Chris Watts'la birlikte güvenlik kamerası görüntülerini izliyor.

Katil koca, önce gayet ilgisiz görünüyor.

Ancak komşunun evindeki kameraya yakalandığını fark edince ellerini başının arasına alıyor.Söz konusu kamera görüntüsü, Chris Watts'ı cesetleri kamyonete taşırken gösteriyor.Çocukları ve karısını çarşafa sararak evinin yakınlarına gömen Chris Watts'ın polis sorgusundan görüntüler de birkaç gün önce yayınlanmıştı.

Cinayetlerden hemen sonra çekilen kayıtta, karısı Shanann Watts ve çocuklarını öldüren erkeğin hayli rahat olduğu göze çarpıyor.Polis, kanıt odasının görüntülerini de medya ile paylaştı. İki çocuk annesi ve 15 haftalık hamile kadının üzerindeki kıyafetler, mahkemedeki kanıt odasına konuldu.Kurbanın giydiği tişört renk değiştirmiş durumda.İç çamaşırı ve sutyen de yine cinayet dosyasına girmiş bulunuyor.Kurbanın üstündeki gömleğin gömülmeden önce çıkarıldığı dikkat çekiyor.Chris Watts, cesetleri evinin yakınındaki bir petrol tankına atmıştı.

 

Kan donduran olaylar silsilesi, 15 haftalık hamile Shanann Watts'ın bir iş gezisinden eve dönmesiyle başladı.Bir gün sonra kadının iş arkadaşı toplantı için eve geldiğinde, Shanann Watts'ı bulamadı.ABD polisi Colorado'daki evi incelediğinde takvimler, 13 Ağustos'u gösteriyordu.Shanann'ın telefonu, cüzdanı, otomobili ve anahtarları evdeydi ancak kendisi ve çocukları yoktu.FBI'ın da soruşturmaya dahil olmasıyla polis kayıp kadın ve çocukları aramaya başladı.Bu sırada koca Chris Watts, bir yerel televizyona çıkıp gözyaşları döktü.Ancak korkunç gerçek bambaşkaydı.

Polis kadının cesedini bir arazide, çocukları Bella ve Celeste'in cesetlerini ise bir akaryakıt tankında buldu. Katil koca 15 Ağustos'ta tutuklandı, ömür boyu hapis cezası aldı.Soruşturmada kirli sırlar da peş peşe ortaya çıktı.Karısı ve çocuklarını vahşi şekilde öldürdüğünü itiraf eden kocanın bir de yasak aşkı vardı.Chris Watts'ın metresi Nichol Kessinger, adamdan sürekli karısını boşamasını istiyordu.

Şok görüntüler ortaya çıktı! Görünce dondu kaldı...

FBI, Kessinger'ın cep telefonunu incelediğinde şoke eden bulgulara ulaştı.Cinayetlerden bir hafta önce kadının internetten gelinlik modelleri aradığı belirlendi.Cinayet gecesi ise metresin telefonunda cinsellik turu yapıldığı görüldü.

Dedektifler, Kessinger'in 45 dakika boyunca sert cinsel ilişkiye hazırlık araştırması yaptığını tespit etti.

Metresin telefonundan çıkan fotoğraflar ise ABD'yi şoka uğrattı. Yasak aşk yaşayan ikilinin birlikte birçok fotoğraf çektirdiği görüldü.

Bunlardan birinde, Chris Watts'ın yüzü aynadan görünüyor.

FBI'ın tespit ettiği bir başka ilginç bulgu, metres kadının kendisiyle aynı hikayeye sahip olan ve kitap yazan Amber Frey'i araştırmasıydı.Cep telefonuna gizlenmiş çok sayıda çıplak fotoğraf da bulundu. Amerikan medyası, katil Watts'ın cinayet öncesi ve sonrası yasak aşkına yazdığı mesajları da sayfalarına taşıyor.

 

 Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!  Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.