27 Nisan 2024, Cumartesi

Skandal görüntüler Fransa'yı ayağa kaldırdı!

Skandal görüntüler Fransa'yı ayağa kaldırdı!

Dünyayı şoka uğratan görüntüler, Fransa'dan geldi.Paris yakınlarındaki bir okulda 153 genç protestocu gözaltına alındı.Gözaltına alınanlar arasında 12 çocuk da vardı.

Polis, ellerine ters kelepçe taktığı gençlerin bazılarını duvar dibine dizdi.Çoğunluk ise okulun bahçesindeydi.Gözaltına alınanların tümü diz çöktürüldü.Hepsinden ellerini başlarının üzerine koymaları istendi.Video kaydında coplu polislerden birinin, 'İşte akıllı bir sınıf' dediği duyuldu.Paris'in yaklaşık 50 kilometre batısındaki Mante-la-Jolie'de çekilen görüntüler, ülkeyi çalkalamaya yetti.Video kaydının alındığı okul ise, Lycée Saint-Exupéry.Fransa'da üç hafta kadar önce başlayan protestoları, sarı yelekliler sürüklüyor.Hükümet, ülke çapına yayılan protestolar üzerine akaryakıt ve elektrik zamlarını geri aldı.
Ancak, sarı yelekliler Cumartesi günü Paris'te yeniden büyük bir gösteriye hazırlanıyor.Fransız hükümeti, Cumartesi günü on binlerce güvenlik görevlisini sahaya sürecek.Ayrıca hafta başından bu yana, öğrenciler sokaklarda... Başta Marsilya olmak üzere çok sayıda kentte onlarca öğrenci gözaltına alındı.Fransa'da birçok okulda eğitime ara verilmiş durumda.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fransa Skandal görüntü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.