27 Nisan 2024, Cumartesi

"Siz olmasanız CHP Cumhur İttifakı'ndan oy toplar mı?"

Ağıralioğlu'ndan "Siz olmasanız CHP Cumhur İttifakı'ndan oy toplar mı?" sorusuna olay yanıt: Sağcı bunu rüyasında görse gusül abdesti alır

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı yayında "Siz olmasanız CHP, Cumhur İttifakı'ndan oy alır mı?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Ağıralioğlu, "Bizim klasik sağcılar şöyle bir duygu taşır; CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır. Bu yüzden İYİ Parti oy verilebilir siyasal esneme imkanı vermiştir" ifadelerini kullandı.

İyi Parti'nin geçtiğimiz aylarda açıklanan başkanlık divanında Yavuz Ağıralioğlu'na yer verilmemesi büyük tartışma yaratmıştı. Ağıralioğlu'nun CHP'ye yönelik sert söylemlerinin bu kararda etkili olduğu iddia edilirken, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına katılan Ağıralioğlu bir kez daha CHP'ye yönelik yorumlarda bulundu.

 

 

Yavuz Ağıralioğlu, eleştirilerin hedefi haline gelmesine sebep olan "Biz olmasak CHP ne kadar oy alır Cumhur İttifakı'ndan" çıkışına açıklık getirirken dikkat çeken bir ifade kullandı.

 

"CHP'YE RÜYASINDA OY VERDİĞİNİ GÖREN SAĞCI GUSÜL ABDESTİ ALIR"

Ağıralioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bizim klasik sağcılar şöyle bir duygu taşır; CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır. CHP'ye karşı duyulan siyasi alerjiyi Tayyip Bey avantaja çevirmeye çalışır. Bu yüzden İYİ Parti oy verilebilir siyasal esneme imkanı vermiştir Türk demokrasisine. Klasik sağ seçmenin, biz ne olursa olsun yerimizden ayrılmayız endişesine iyi gelmiştir. Bunu kastederek söyledim, arkadaşlar alınganlık yaptı. Yani klasik bir CHP'li ile İstanbul'u Ankara'yı alamazlardı."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ağıralioğlu'ndan "Siz olmasanız CHP Cumhur İttifakı'ndan oy toplar mı?" sorusuna olay yanıt: Sağcı bunu rüyasında görse gusül abdesti alır

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.