28 Nisan 2024, Pazar

Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin

Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin

Kılıçdaroğlu'ndan Mehmetçiğe "Afgan kaçaklar" çağrısı: Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, son günlerde sınırdan geçtiği iddia edilen Afgan kaçaklar ve internet ortamında paylaşılan görüntülere ilişkin Mehmetçiğe çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin" dedi.

 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde sınırdan geçtiği iddia edilen Afgan kaçaklar ile ilgili internet ortamında paylaşılan görüntülere ilişkin paylaşımda bulundu.

 

"SINIRDA GÖREVİNİZİ YAPIN, KİMSEYİ DİNLEMEYİN"

Paylaşımında Mehmetçiğe seslenen Kılıçdaroğlu, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin." ifadelerini kullandı.

 

"SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİ EN GEÇ 2 YILDA GÖNDERECEĞİZ"

Geçtiğimiz aylarda Hatay'ın Reyhanlı ilçesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "Arkamda gördüğünüz Suriye sınırı. Bu necip milletin alnına ırkçılık gibi kara bir leke sürmeden Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde kendi ana vatanlarına göndereceğiz. Bunu herkesin bilmesini isterim. Suriyeli kardeşlerimizi göndereceğiz ama aynı zamanda Türkiye'yi bu bölgenin, Akdeniz'in en güçlü, lider ülkesi haline getireceğiz." diye konuşmuştu.

 

"SINIRI AÇIP AFGANLARI İRAN'A GÖNDERECEĞİZ"

İran sınırını açıp Türkiye'ye gelen Afganları İran'a iade edeceklerini belirten Kılıçdaroğlu "Bunu Suriye'nin de İran'ın da Afganistan'ın da bilmesini isterim. Açık ve net söylüyoruz. Arkamızda gizli bir hesap yok. Hiçbir ülkeye, vatandaşa, daha doğrusu hiçbir yabancıya karşı ön yargımız yok ama biz kendi ülkemizde özgürce yaşamak istiyoruz. Kendi ülkemizin demografik yapısının değişmesini istemiyoruz." ifadesini kullanmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.