27 Nisan 2024, Cumartesi

Ailesini öldüren öğretmen para için yapmış!

Ailesini öldüren öğretmen para için yapmış!

Ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden öğretmenin kripto borsasında para kaybettiği ortaya çıktı

 

Elazığ'da aktif olarak görev yapan öğretmen Hüseyin Fırat'ın ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre Fırat, kripto borsasında para kaybettikten sonra borç istemek için gittiği evde ailesi ile kavga etti. Kavganın ardından Fırat, aile üyelerini pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

 

Elazığ'da 31 Mart'ta meydana gelen olayda doğal gaz kaçağı ihbarı sonrası adrese giden ekipler, 6 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Casız bedenlerde, saçma izlerine rastlandı.

 

AYNI AİLEDEN 6 KİŞİ

Ölen kişilerin Hüseyin Fırat (30), babası Cumali (79), annesi Zeynep (69), ağabeyleri Yusuf (40) ve Mesut (38) ile ablası Remziye Fırat (50) olduğu belirlendi. Cenazeler, asri mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

 

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRMÜŞ

Çalışma başlatan polis, Hüseyin Fırat'ın aile üyelerini pompalı tüfekle öldürdükten sonra yaşamına son verdiğini tespit etti.

 

KRİPTODA PARA KAYBEDİP BORÇ İSTEMİŞ

Öğretmen Hüseyin Fırat'ın kripto borsasında para kaybettiği, borç istemek için gittiği evde aile üyeleri ile kavga ettiği, ardından olayın yaşandığı ortaya çıktı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fırat Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.