28 Nisan 2024, Pazar

Şimdide bu yalanla para topluyorlar

Şimdide bu yalanla para topluyorlar

İstanbul'da "Askere gideceğim, kimsem yok" diyerek para toplayan 3 kişiye ceza kesildi

İstanbul'da "Askere gideceğim. Kimsem yok" diyerek esnaf ve vatandaşlardan para toplayan 3 şahsa "dilencilik" yaptıkları gerekçesiyle para cezası kesildi. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada toplam bin 500 TL ele geçirildi.

 

İstanbul Sultangazi'de askere gideceklerini söyleyerek esnaf ve vatandaşlardan para toplayan 3 şahsa 'dilencilik' yaptıkları gerekçesiyle para cezası kesildi.

 

"ASKERE GİDECEĞİM, KİMSEM YOK"

Sultangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son günlerde artan "Askere gideceğim. Kimsem yok" diyerek para toplayan dilencilerle ilgili şikayetler üzerine Cebeci Mahallesi'nde çalışma başlattı.

 

ÜZERLERİNDEN BİN 500 TL ÇIKTI

Yapılan çalışmada, esnaf ve vatandaşlardan askere gideceğini ve kimselerinin olmadığını söyleyerek para toplayan 3 şahıs yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada toplam bin 500 TL ele geçirildi.

 

Şahıslara Kabahatler Kanunu'nun ilgili maddesince toplam 617 TL idari para cezası kesildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sultangazi İstanbul Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.