28 Nisan 2024, Pazar

Ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 1 yaralı

Ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 1 yaralı

Malatya'da kontrolden çıkan araç, karşı şeritten gelen bir araçla çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken feci kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


 

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan araç geçtiği karşı şeritte bir başka araçla çarpıştı. Feci kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

 

ORACIKTA CAN VERDİLER

Bu sabah saat 10.15 sıralarında Malatya- Kayseri karayolu Kepez mevkiinde Kayseri istikametine seyir halinde olan Hasan D. idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu geçtiği karşı şeritte Yunus E. yönetimindeki araçla çarpıştı. Feci kaza da Hasan Dertli (22) ile Hacer Açıkgöz (21) olay yerinde hayatını kaybetti, Yaşar K. (59) ise yaralandı.

 

İNCELEME BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, Hasan Dertli ile Hacer Açıkgöz'ün cenazeleri adli tıp kurumuna yaralı şahıs ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kayseri Tragger Malatya 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.