27 Nisan 2024, Cumartesi

Sevgilisinin gözlerin bağladı! Sonrası tüyler ürpertici...

Sevgilisinin gözlerin bağladı! Sonrası tüyler ürpertici...

Bir yaşındaki kızının annesinin gözlerini bağladı.32 yaşındaki kadından, mumun ne koktuğunu tahmin etmesini istedi.Annenin, canice plandan haberi yoktu.

32 yaşındaki erkek, gözleri bağlı, nişanlısına beyzbol sopasıyla vurmaya başladı.Kadını döverek öldürdü.Daha sonra "Annene göz kulak" diyerek 1 yaşındaki kızlarını, cesetle bıraktı.ABD'nin Colorado eyaleti, 29 yaşındaki Kelsey Berreth'ın vahşice öldürülmesiyle sarsıldı.Katil erkek, cinayet mahallini temizlemek için eve döndü.Cani adam daha sonra metresine telefon açtı.Sevgilisiyle birlikte yaşadıkları evi temizlemek için yardım istedi.

Sevgilisi Krystal Jean Lee, 13 saatlik yoldan gelerek yardıma koştu.Patrick Frazee, metresi Krystal Jean Lee ile birlikte çocuğunun annesinin cesedini bir çiftliğe taşıdı.Burada ceset ve beyzbol sopası otlarla birlikte yakıldı.Frazee, kısa süre sonra sevgilisinin kaybolduğunu polise bildirdi.Her yeri arayan polis, Kelsey Berreth'ın cesedini bulamadı.Metres Lee'nin birkaç haftanın ardından polise konuşmasıyla korkunç cinayet çözüldü. ABD medyası, 32 yaşındaki erkeğin iki kez birinci derece cinayetten ve üç kez de cinayete azmettirmekten hakim karşısına çıkacağını aktarıyor.Eylül ayında metres Lee’nin, komşu kılığında yaklaşarak, maktulü ilaçlı kahveyle öldürmeye çalıştığı bir başka iddia. Ayrıca Frazee’nin partnerini sopayla öldürmesi için Lee’yi ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.Korkunç olayın ardından metres, Barreth’in telefonuyla birlikte bölgeden uzaklaştı. Böylece öldürülen kadının evden kaçtığı izlenimini vermeye çalıştılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

32 yaşındaki erkek gözleri bağlı nişanlısına beyzbol sopasıyla .Kadını döverek öldürdü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.