28 Nisan 2024, Pazar

Serdar Ortaç'ın eşi onuştu:

Serdar Ortaç'ın eşi onuştu:

Serdar Ortaç'ın "İpleri eline verdim ağzıma etti" dediği eşi Chloe Loughnan konuştu: Türkçem yetseydi güzel cevap verirdim

 

Serdar Ortaç'ın "Tüm ipleri eline verdim. Ağzıma s..tı" dediği eski eşi Chloe Loughnan sessizliğini bozdu. Bir süredir Türkiye'de magazin programı sunuculuğunu yapan Loughnan "Herhalde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim" dedi.

 

Son zamanlarda şarkıları ve konserlerinin yanı sıra açtığı canlı yayınlarda söyledikleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç, bir yayında eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı. Loughnan ile evliliğinde tüm ipleri eşinin eline verdiğini söyleyen Ortaç, "Ağzıma s..tı" dedi. Eski eşinin sözlerine cevap veren Loughnan ise "Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim" diyerek tepki gösterdi.

 

"BÜTÜN KADINLAR İÇİN SERT SÖZLER SÖYLEMİŞ"

Evlilik kararı aldığı yeni sevgilisi Fergus Hennessy ile Nişantaşı'nda görüntülenen Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istediğini söyleyerek "Çok istiyorum. 12 yıl oldu burada yaşayalı kendimi buralı gibi hissediyorum artık" dedi. Muhabirlerin sorusu üzerine eski eşi Serdar Ortaç'ın "Tüm ipleri eline verdim. Ağzıma s..tı" sözlerine cevap veren güzel model, "Ben yorum yapmak istemiyorum. Her halde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim. Sadece benim için değil bütün kadınlar için sert sözler söylemiş" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.