28 Nisan 2024, Pazar

Savaşın tırmanmasını engellemek için İran'ı bombalayabiliriz

Savaşın tırmanmasını engellemek için İran'ı bombalayabiliriz

ABD'li Senatör Lindsey Graham "Savaşın tırmanmasına engel olmak için İran'ı bombalayabiliriz. Savaşı Ayetullah Ali Hamaney'in arka bahçesine taşımanın zamanı geldi" dedi.


İsrail'in, Hamas'ın 7 Ekim'de başlattığı operasyonun ardından başlattığı karşı saldırıları devam ediyor. Filistin, saldırılarda 704 kişinin öldüğünü, yaklaşık 4 bin kişinin yaralandığını açıklarken, ölen İsraillilerin sayısı ise 900'ü geçti.

"SAVAŞI HAMANEY'İN ARKA BAHÇESİNE TAŞIMANIN ZAMANI GELDİ"

İsrail güçleri hava bombardımanının yanı sıra gece de Gazze'yi denizden vururken, ABD kanadından kan donduran bir çıkış geldi. ABD'li Senatör Lindsey Graham, "Savaşın tırmanmasına engel olmak için İran'ı bombalayabiliriz. Savaşı Ayetullah Ali Hamaney'in arka bahçesine taşımanın zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

ABD OPERASYONDAN İRAN'I SORUMLU TUTUYOR

ABD yönetimi, Hamas'ın İsrail'e yönelik operasyonunun arkasında İran olduğunu iddia ederken ve ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesi de bugün yayınladığı Hamas ve Hizbullah'ın üst düzey üyelerine dayandırdığı haberinde, İranlı güvenlik yetkililerinin, sürpriz saldırının planlanmasında yardımcı olduğunu ve son onayı verdiğini öne sürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

LindseyGraham İsrail Hamas İran Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.