28 Nisan 2024, Pazar

Sarıgül'den ÖTV zammına videolu tepki:

Sarıgül'den ÖTV zammına videolu tepki:

Sarıgül'den akaryakıta ÖTV zammına videolu tepki: Görüyorsunuz, akmakta bile zorlanıyor

 

 

Akaryakıta yapılan ÖTV zammı tepkileri de beraberinde getirdi. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Görüyorsunuz, akmakta bile zorlanıyor. Neden biliyor musunuz? Bir bardak benzin olmuş 10 TL. 10 TL ile teker nasıl dönecek" ifadelerini kullandı.

 

Akaryakıta ÖTV artışını içeren karar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı. Karara göre; benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL'ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL'ye yükseldi. ÖTV artışından sonra motorinin litresi 32 lirayı benzin ise 34 liraya aştı.

 

SARIGÜL: HALKIMIZ BORÇLA YAŞIYOR

Benzin fiyatlarına bir videoyla tepki gösteren CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Benzinve motorine yansıyan yeni fiyatlardan sonraiğneden ipliğeher şeye zam gelmeye başlayacak. Halkımız borçla yaşıyor, borcu borçla kapatıyor" notuyla bir video paylaştı.

 

"GÖRÜYORSUNUZ AKMAKTA BİLE ZORLANIYOR"

Sarıgül, Twitter hesabından yayınladığı videoda "Görüyorsunuz, akmakta bile zorlanıyor. Neden biliyor musunuz? Bir bardak benzin olmuş 10 TL. 10 TL ile teker nasıl dönecek" ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mustafa Sarıgül Ekonomi ÖTV Zam Politika Ekonomi Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.