27 Nisan 2024, Cumartesi

Saldırıda başkan ve babası dahil 19 kişi öldürüldü

Saldırıda başkan ve babası dahil 19 kişi öldürüldü

Meksika'da belediye binasına düzenlenen saldırıda başkan ve babası dahil 19 kişi öldürüldü

Meksika'da belediye binasına düzenlenen silahlı saldırıda belediye başkanı ve babası ile birlikte toplam 19 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Saldırganların binaya iki minibüsle geldikleri ve aynı saatlerde belediye başkanının akrabalarının bulunduğu iki eve daha saldırı düzenledikleri öğrenildi. Öte yandan haberi alıp binaya giden genç bir kadının cesetleri görünce attığı çığlıkların binada yankılandığı anlar da görüntülere yansıdı.

 

Meksika'nın Guerrero eyaletindeki Totolapan şehrinde belediye binasına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olay yerine çok sayıda polis ve ilk yardım ekipleri sevk edildi.

 

BELEDİYE BAŞKANI VE BABASI DA ÖLDÜRÜLDÜ

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırıda Totolapan Belediye Başkanı Conrado Alameda Mendoza ve babası ile birlikte toplam 19 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtildi.

 

SALDIRGANLAR HENÜZ YAKALANAMADI

Görgü tanıklarının ifadesine göre silahlı kişilerin belediye binasına iki minibüsle geldikleri ve aynı saatlerde Belediye Başkanı Mendoza'nın akrabalarının bulunduğu iki eve daha saldırı düzenlendiği öğrenildi.

 

SALDIRIYI "LOS TEQUILEROS" ÖRGÜTÜ ÜSTLENDİ

Guerrero Eyaleti Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklarken, saldırganların henüz yakalanamadığı bildirildi. Yapılan saldırı, sosyal medyada yayınlanan bir video ile Los Tequileros adlı suç örgütü tarafından üstlenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sonora 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.