28 Nisan 2024, Pazar

Sakallı kadın, sakallarını kesmemeye yemin etti!

Sakallı kadın, sakallarını kesmemeye yemin etti!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 40 yaşındaki LaRae Perkins adlı kadın, sakallarını kesmeme kararı aldı. Uzun süreden bu yana uzun sakallarıyla yaşayan Perkins'in son hali, ilk defa görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

ABD'nin California kentinde müşteri hizmetleri temsilcisi olarak çalışan LaRae Perkins adlı kadın, Polistik Over Sendromu sendromu yaşamasının ardından tüyleri barışık kaldı ve özellikle sakallarını kesmeme konusunda yemin etti.

 

İNSANLAR GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORLAR

LaRae Perkins'i ilk defa görenlerin büyük şaşkınlık yaşadıkları ve Perkins'in, erkek mi yoksa kadın mı olduğunu anlayamadıkları öğrenildi.Perkins, kendisine en sık gelen sorununun "Cinsiyet ne?" sorusu olduğunu ifade etti.

 

 

SON HALİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Uzun zamandan bu yana sakallarını kesmeyen ve daha da kesmemeye yemin eden LaRae Perkins'in son hali de ilk kez görenler açısından büyük bir şaşkınlık yarattı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.