27 Nisan 2024, Cumartesi

Rusya-Ukrayna-Putin kehaneti gündeme bomba gibi düştü!

Rusya-Ukrayna-Putin kehaneti gündeme bomba gibi düştü!

Dünyanın en ünlü kahini Baba Vanga kehanetleriyle yine gündeme bomba gibi düştü. Bu sefer kehanetlerin merkezinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ve 3. Dünya Savaşı var. Makedonya'da doğan ve uzun yıllar önce hayatını kaybeden ünlü kahin Baba Vanga'nın tahminleri ilgiyle takip ediliyor.

11 Eylül Saldırısı, kıtlık, hatta koronavirüs gibi konuları doğru tahmin etmesi ile ünlendi. Son olarak Rusya ve Ukrayna krizinde yine Baba Vanga ismi gündeme geldi. Küçük yaşlardan itibaren gözleri görmeyen ünlü kahin şoke edecek ifadeler kullandı. İşte Baba Vanga'nın Rusya ile 2022 kehanetleri ve şaşkına çeviren tahminleri...

Rusya ve Ukrayna krizi ardından Vladimir Putin'in Luhansk ve Donetsk'in bağımsızlığını tanıma girişimi. Dünyanın gözlerini Ukrayna ve Rusya'ya çevirdi. Öte yandan Balkanlar'ın Nostradamus'u" lakabıyla bilinen Baba Vanga, dünya Vladimir Putin ismini bilmezken ondan söz etmiş.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'daki ayrılıkçı yönetimler Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti'ni tanıma kararı alarak operasyon emri vermesi bütün dünyada endişe yarattı… Küresel borsalar, gıda tedariki ve ticaretin yanı sıra mülteci krizini de tetiklemesi beklenen bu gelişme başta bölgedeki ülkeler olmak üzere birçok ülke ve topluluğun müdahalesini de beraberinde getirdi.

 

Halen birçok ülke Rusya'nın geri adım atması için çağrıda bulunurken Moskova'dan uluslararası kamuoyunu rahatlatan bir açıklama gelmedi.

Dünya medyası, "3. Dünya Savaşı geliyor" başlıklarıyla gelişmeleri okurlarıyla paylaşırken, bölgede yaşanan gerilim akıllara Bulgaristan'ın ünlü kahini Baba Vanga'yı getirdi…

 

11 Eylül saldırılarını, Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılmasını, Obama'nın seçimi kazanacağını önceden bilen ve "Balkanlar'ın Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga'nın Rusya'yı da yıllar önce övdüğü ortaya çıktı.

 

Henüz küçük bir çocukken görme yetisini yitiren ve 1996 yılında meme kanseri sebebiyle yaşamını yitiren Baba Vanga'nın cenaze törenine çok sayıda üst düzey devlet yetkilileri ve liderler katılmıştı.

 

11 Eylül saldırılarını 1989'da öngören Baba Vanga, "Korku! Korku! Amerikalı kardeşlerim çelik kuşların saldırısı sonrası düşecek" açıklamasını yapmıştı.

 

 

 

 

Putin dünyanın lordu olacak : Baba Vanga, Rusya'nın Dünya'yı yöneteceğini yıllar önce öngörürken, Rusya Devlet Başkanı Putin'in ise "Dünya'nın Lordu" olacağını iddia etmişti.

 

İngiliz basını başta olmak üzere birçok medya kuruluşunda 2018 yılında Baba Vanga'nın kehanetleri ortaya çıkmış ve ünlü kahinin 1979'da Rusya'nın güçleneceğini söylediği iddiası gündem olmuştu.

 

Medyada yer alan haberlerde Baba Vanga, "Her şey eriyip gidecek, sadece Vladimir'in şanı, Rusya'nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya'yı da domine edecek" demişti.

 

İngiliz tabloid gazetesi The Sun'da yer alan haberde, Baba Vanga'nın bu açıklamayı yazar Valentin Sidorov'a yaptığı da kaydedildi.

 

 

BABA VANGA KİMDİR?

 

Balkanların Nostradamus'u olarak adlandırılan BABA VANGA, 1996'da Covid-19'un patlak vereceğini tahmin ettiği iddia edilen önemli kahinlerden biri olarak tanınıyor.

 

Görme kaybı yaşayan Baba Vanga'nın, koronavirüs hastalığını (Covid-19) yıllar önce "her yanımızı saracak" konusunda uyardığına inanılıyor. Daha çok Baba Vanga olarak bilinen Vangeliya Pandeva Gushterova, birçok kişi tarafından kehanet ve ruhlarla temas konusunda Bulgaristan'ın önde gelen otoritesi olarak kabul edilir.

 

Baba Vanga'nın 1996'da 84 yaşında ölmeden önce Çin'de 2019'da başlayan koronavirüs pandemisini öngördüğü söyleniyor. DailyStar.co.uk'ye göre, 1990'larda Baba Vanga ile tanışan bir kadın kehanet haberleriyle öne çıktı.

 

 

 

Her yıl 100.000'den fazla kişinin, psişik ve şifacı olarak yeteneklerini araştırmak için Baba Vanga'yı ziyaret ettiği ve genellikle geleneksel tıbbın başarısız olduğu rahatsızlıkları iyileştirmeye yardımcı olan bitkisel ilaçlar reçete ettiği bildiriliyor. Psişik yeteneğinin benzersiz yönlerinden biri şefkatiydi; kendisine gelen bilgilerin bir insanın hayatını alt üst edebileceğinin kesinlikle farkındaydı. Bu nedenle, eğer haber yıkıcı olacaksa kendini tutuyor ya da alıcının bunu ancak tahmin gerçekleştiğinde ve gerçekleştiğinde anlaması için mesajını kodlayarak veriyordu.

 

Bulgar psikiyatri ve psikoterapi profesörü Georgi Lozanov'a göre, Baba Vanga, yalnızca tahminlerinin çok sayıda olmasıyla değil, aynı zamanda bu tahminlerin yüzde 85'lik bir oranla dikkate değer doğruluğuyla da biliniyordu. Tahminlerinden hangisi gerçekleşti? Joseph Stalin'in hapsedilmesiyle sonuçlanan ölüm yılını tahmin etmekten, Sovyetler Birliği'nin çöküşüne ilişkin tahminlerine kadar, onun daha iyi bilinen ve doğru kehanet anlayışlarından bazıları şunlardır:

 

1989'da Baba Vanga, 11 Eylül trajedisini şu uğursuz sözlerle öngördü: "Korku, dehşet! Amerikan kardeşler, çelik kuşların saldırısına uğradıktan sonra düşecekler. Kurtlar çalılıkta uluyacak ve masum kan fışkıracak"

1986 Çernobil faciası

Prenses Diana'nın ölümü

Rus denizaltısı Kursk'un 2000 yılında batması

2004 Tayland tsunamisini tahmin etti

Kuzey Kore'nin 2012'de Güney Kore'ye Saldırısı

2016'da Baba Vanga, Amerika Birleşik Devletleri'nin ilk Afrika kökenli Amerikalı başkanı Barack Obama'nın seçilmesini öngördü.

2018'de Vanga, Çin'in ABD'yi geçerek iktidara geleceğini tahmin etti.

Kendi ölümünün kesin tarihi ve meme kanserinden ölüm nedenini tahmin etti.

Baba Vanga ve Rusya-Ukrayna-Putin kehaneti gündeme bomba gibi düştü! 3. Dünya Savaşı mı?

11 Ağustos 1996'daki ölümüne rağmen Baba Vanga, 2019 ve 2020 için şu tahminlerden bahsetti:

 

2019 için tahmin yüzdesi yüzde 65'e düşüyor. Fakat diğer tahminleri, ne yazık ki gerçekleşecek olan küresel ısınmanın hızlanması, 2025 ile 2028 arasındaki dünya kıtlığı uyarıları, 2045'e kadar buzulların eriyeceği, 2046'ya kadar organların klonlanmasıyla ilgili olarak öne çıkıyor.

 

Ayrıca 2100 yılına kadar insan ırkının yeni bir enerji kaynağı olarak yapay bir güneş geliştireceğini öngördü. Ayrıca Vanga'nın, yaşlanmayı ve hastalıkları ortadan kaldırmanın bir yolu olarak insanların teknolojiyle birleşeceği bir zamanı tasavvur ettiği bildiriliyor. Nihayetinde, Baba Vanga'nın öngörülerine göre bildiğimiz haliyle Dünya'daki yaşam, insanlığın yeni bir güneş sistemine ilerlemesiyle 3797'de tanınmaz hale gelecek.

 

Ünlü kör kahin; Balkanların Nostradamus'u olarak da bilinen Baba Vanga, 1996 yılında hayata gözlerini yumdu. Ancak tahminleri önümüzdeki yılları da kapsadığı için oldukça dikkat çekiyor ve gerçekleşen öngüleri nedeniyle bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıl, 2022'de neler yaşayacağımız konusunda Baba Vanga'nın öngörüleri ise oldukça dikkat çekici. İşte o 6 uyarı…

 

DEPREMLER VE TSUNAMİLER DAHİL OLMAK ÜZERE FELAKETLERDE ARTIŞ

 

Ünlü psişik, 2004 tsunamisini öngördü ve büyük bir dalganın kıyıları kaplayacağını ve insanların yok olacağını ortaya koydu. Baba Vanga, 2022'de Avustralya ile birlikte birkaç Asya ülkesinin yoğun sel felaketlerinden etkileneceğini tahmin ediyor.

 

SİBİRYA'DA ÖLÜMCÜL BİR VİRÜSÜN KEŞFİ

 

Bir araştırma ekibi, Sibirya'da şimdiye kadar donmuş olan ölümcül bir virüs keşfedecek. Küresel ısınmanın yıkıcı etkileri nedeniyle söz konusu virüs salınacak ve hızla kontrolden çıkacak. Salgınların artacağına dair bu öngörü, dünyanın gündemini uzun süredir meşgul ediyor.

 

Şaşırtıcı olan şu ki; buzullardaki kütleler üzerinde çalışan bilim insanları, Temmuz 2021'de Çin'deki Tibet Platosu'ndan alınan iki buz örneğinde yaklaşık 15.000 yıllık virüsler buldular. Donmuş kaldıkları için hayatta kalan bu virüslerin çoğu, daha önce keşfedilmiş virüslere benzemiyor.

 

İÇME SUYU EKSİKLİĞİ

 

Birçok şehir bu yıl içme suyu kıtlığından etkilenmeyi bekleyebilir. Nüfus artışı ve nehirlerin kirlenmesi, çoğumuzun susuz kalma mücadelesine neden olacak. Aslında birçok devlet yeni kaynaklar bulmak için başka çözümler bulmak zorunda kalacak. Özellikle küresel ısınma ile birlikte su kaynaklarındaki sıkıntı, dünyanın birçok yerinde daha büyük sorun haline gelebilir.

 

 

BİR UZAYLI GEMİSİ DÜNYA'YA SALDIRACAK

 

'Oumuamua' olarak bilinen bir asteroid, uzaylılar tarafından Dünya'da yaşam aramak için gönderilecek ve dünya dışı varlıklar, yere indiklerinde esir bile alabilirler! Bilim kurgu filmlerini aratmayan bu öngörü, Baba Vanga'nın öngörülerini yorumlayanlar için oldukça dikkat çekici.

 

HİNDİSTAN'DA ÇEKİRGE SALDIRISI

 

Baba Vanga, Hindistan'daki kıyamet sahnelerini tahmin ediyor ve bölgedeki sıcaklıkların 50°C'ye ulaşacağına dikkat çekiyor. Çekirgeler daha sonra ekinlere ve tarım arazilerine saldıracak ve büyük bir kıtlığa neden olacak.

 

SANAL GERÇEKLİK HAYATI DEVRALACAK

 

Kahin, bu yıl insanların ekranların önünde her zamankinden daha fazla zaman geçireceğini öngördü. Teknolojiye giderek artan bağımlılığımız nedeniyle, birçok insan fanteziyi gerçekle tehlikeli bir şekilde karıştırmaya başlayacak. Ayrıca sanal gerçeklik de bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak ve insan yaşamları bu gerçekliğe doğru akacak.

 

İlginç gerçek:

 

Bu tahminler kesinlikle ürkütücü olsa da, İngiliz gazetesi 'The Mirror', bunların h'inin gerçekleştiğini doğruladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Baba Vanga ve Rusya-Ukrayna-Putin kehaneti gündeme bomba gibi düştü! 3. Dünya Savaşı mı?

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.