28 Nisan 2024, Pazar

Roma, 1 yıllığına kiraladı

Roma, 1 yıllığına kiraladı

Chelsea, Romelu Lukaku'yu İtalyan devi Roma'ya 1 yıllığına kiraladı. İmza sonrası açıklamalarda bulunan Belçikalı golcü, "Bu kulüpten ve taraftarlarından gördüğüm karşılama beni heyecanlandırdı ve yeni takımım için her şeyimi vermem konusunda bana daha fazla motivasyon verdi." ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki golcü, Roma'da 90 numaralı formayı giyecek.

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı İtalyan ekibi Roma, Chelsea'den Romelu Lukaku'yu 1 yıllığına renklerine bağladı."SABIRSIZLANIYORUM"Lukaku imza töreninde yaptığı açıklamada, "Bu kulüpten ve taraftarlarından gördüğüm karşılama beni heyecanlandırdı ve yeni takımım için her şeyimi vermem konusunda bana daha fazla motivasyon verdi. Rakip oyuncu olarak Roma Olimpiyat Stadı'nın atmosferini ve sıcaklığını biliyorum. Bugün bunun bir parçası olmak çok güzel. Şimdi çalışmalı, alçakgönüllü olmalı ve maç maç büyümeliyiz. Hem saha içinde hem de saha dışında takım arkadaşlarımın yanında olmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"ONUN GELİŞİYLE DAHA FAZLA DENEYİM KAZANACAĞIZ"Roma'nın futboldan sorumlu genel müdürü Tiago Pinto ise imza töreninde, "Lukaku'nun Roma'yı seçmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Onun gelişiyle daha fazla deneyim, profesyonellik ve kazanma isteği kazanacağız." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Romelu Lukaku Roma Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.