28 Nisan 2024, Pazar

Avrupa kupalarına katılacağı iddialarını yalanladı

Avrupa kupalarına katılacağı iddialarını yalanladı

UEFA, Suudi Arabistan takımlarının Avrupa kupalarına katılacağı iddialarını yalanladı

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Suudi Arabistan takımlarının Avrupa kupalarına katılacağı iddialarına açıklık getirdi. Böyle bir durumun mümkün olmadığını belirten Ceferin, "Şampiyonlar Ligi'ne, Avrupa Ligi'ne veya Avrupa Konferans Ligi'ne sadece Avrupa kulüpleri katılabilir." ifadelerini kullandı.

 

Suudi Arabistan ekiplerinin transfer piyasasına damga vurmasının ardından Avrupa kupalarına katılmak için UEFA'ya başvuruda bulunacağı iddia edilmişti. UEFA, böyle bir ihtimalin söz konusu olmadığını açıkladı.

"SADECE AVRUPA KULÜPLERİ KATILABİLİR"UEFA Başkanı Aleksander Ceferin yaptığı açıklamada, "Suudi Arabistan kulüplerinin Avrupa kupalarına katılacağına dair konuyu bir medya kuruluşu, durumu bize sormadan haber yaptı. Şampiyonlar Ligi'ne, Avrupa Ligi'ne veya Avrupa Konferans Ligi'ne sadece Avrupa kulüpleri katılabilir." ifadelerini kullandı.UEFA, Suudi Arabistan takımlarının Avrupa kupalarına katılacağı iddialarını yalanladıAleksander Ceferin"EN İYİ OYUNLAR ORAYA GİTMİYOR"Suudi Arabistan'a transfer olan futbolcularla ilgili de konuşan, "Bildiğim kadarıyla Mbappé ve Haaland Suudi Arabistan'ı hayal etmiyorlar. Futbollarının zirvesindeki en iyi oyuncuların Suudi Arabistan'a gittiğini düşünmüyorum. İnsanlar bana oraya giden oyuncuları anlattığında oyuncuların son kulüplerinin neresi olduğunu hatırlamıyorum." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

UEFA Avrupa Konferans Ligi Suudi Arabistan Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.