28 Nisan 2024, Pazar

 Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Göztepe maçın için çarpıcı tespitler!

 Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Göztepe maçın için çarpıcı tespitler!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş'ın evinde Göztepe'yi 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı. Usta yorumcu Abdullah Avcı'nın performansndan Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup'a kadar çarpıcı tespitlerde bulunurken yeni transfer Kevin N'Koudou için de flaş ifadeler kullandı.

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, evinde Göztepe'yi Güven Yalçın, Caner Erkin ve Adem Ljajic'in golleriyle 3-0 mağlup ederek ilk puanlarını aldı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV'de yorumladı. Dilmen; Abdullah Avcı, Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup'la ilgili değerlendirmelerde bulunurken yeni transfer Kevin N'Koudou için de çarpıcı tespitlerde bulundu.

"Maç tahminlerini yapsak Sivas'ta 3-0 yazmazdık. Bugün kazanma ihtimalini yüksek görürdüm. 14 dakikada 3-0 yaptı Beşiktaş. Oradaki sır neydi? Futbol öyle bir oyundur ki... Abdullah Avcı ve bu tip teknik direktörlerin oynattıkları oyun üzerine top Başakşehir veya Beşiktaş'tayken analiz yaparız. Top bir de rakipteyken analiz yapmamız lazım. Bunları zaten teknik direktörler yanlarında akademisyenlerle yapılıyor."

"Gelelim Beşiktaş taraftarına. Bir kulüp teknik direktörü olarak yıllardır kariyeri olan Abdullah Hoca, İstanbul Belediye ve Başakşehir derken ilk defa 30 bin seyirciyi arkasına alarak oynıyor. Nereye geleceğim? Maçın devamını oynamak seyircili ortamda farklı, seyircisiz ortamda farklı. Deplasmana giden takımlar için seyircisiz oynamak güzeldir. Top rakipteyken Beşiktaş'ın topu ne kadar çabuk kazandığına baksınlar, ikinci yarıdaki süre daha azdır muhtemelen. Çünkü Başakşehir'in sırrı sadece pas takımı olması değil, topu çabuk almasıydı."

"Bütün dönen topları Beşiktaş almaya başladı. Dönen topları ben alıyorsam ben avantajlıyım, sen alıyorsan sen avantajlısın. Çünkü oynayan kazanır. Beşiktaş topları çabuk kazandı, çabuk çıktı."

"Tek tek oyunculara gelmek istemiyorum ama uzak ara Caner... Neden sevindim Caner'in çok iyi oynadığına? Hasan Ali sakat. Şenol Hoca, 'sol bek sıkıntımız var' dedi. Geldi işte. Allah sakatlık, bela vermesin. Hocamız değerlendirecek. Caner o Andorra'ya karşı herhalde 15 top keser. Vida ve Beşiktaş için çok önemli olan Oğuzhan."

"Abdullah Avcı, Oğuzhan'dan performans alamadı muhtemelen ve Sivas'ta başlatmadı. Ama bugün güvendi oynattı ve artık top onda."

"Tyler Boyd'ın kendini hazır hissetmediğini görebiliyorum. N'Koudou, Beşiktaş'a neden faydalı olacak biliyor musun? Sonutça Manchester City maçında ayağını attıysan Beşiktaş'ta oynarsın. İçeri, dışarı çalım atmanın ötesinde, günümüz oyununda hem topla iyi olacaksınız hem de çabuk ve süratli olacaksınız. N'Koudou öyle. Yarın bir gün daha sert, gol atıp bekleyeceğin maçlarda taktik olarak kullanabilirsiniz."

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Göztepe maçın için çarpıcı tespitler! Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Süper Lig Beşiktaş Abdullah Avcı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.