28 Nisan 2024, Pazar

 Fenerbahçe’de flaş transfer gelişmesi! Barcelonalı yıldız...

 Fenerbahçe’de flaş transfer gelişmesi! Barcelonalı yıldız...

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun başlamasıyla birlikte lige güzel bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de son dakika transfer hareketliliği de tüm hızıyla sürüyor. Hedefinde pek çok güçlü isim bulunan sarı lacivertli ekip transfer dönemi sonlanmadan bu oyuncuları kadrosuna katmak için yoğun mesai sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal ile sportif direktör Damien Comolli’nin koordineli çalışmaları sonucunda pek çok oyuncuyu renklerine bağlayan sarı kanarya, yeni görüşmelerinden de sevinerek dönmeyi bekliyor. Son olarak Portekiz basını tarafından servis edilen bir bilgi ise sarı-lacivertli kulübe gönül veren taraftarları heyecanlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunun başlamasıyla birlikte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon istediği performansı sahaya tam olarak yansıtamayan sarı-lacivertli kulüp, yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak şampiyonluk yolunda ilk adımını atmış oldu. Öte yandan transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala sarı kanarya son hamlelerini yapmak üzere harekete geçti. İşte son dakika Fenerbahçe transfer gelişmelerine ilişkin detaylar…

Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna Max Kruse, Vedat Muriqi, Garry Rodrigues, Zanka gibi önemli isimleri katan Fenerbahçe, henüz transfer defterini kapatmış değil.

Zanka'nın yanına bir stoper transferi yapmak isteyen Fenerbahçe; sol bek, orta saha ve forvet mevkilerine de oyuncu arıyor. Roma'dan Kolarov ve Marsilya'dan Luiz Gustavo için girişimlerini sürdüren sarı lacivertliler, alternatif oyuncular için de çalışıyor.

Süper Lig'e ilk haftada Gazişehir'i 5-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, zorlu sezon için transfer çalışmalarında da sona geldi. Orta sahada Gustavo için çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, sürpriz bir isimle anlaşma noktasına geldi.

HÜRRİYET'te yer alan Portekiz basınından O Jogo kaynaklı habere göre; Fenerbahçe, Barcelona'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Rafinha'yı kadrosuna katmak üzere.

Anlaşmanın son aşamaya geldiği belirtilirken, oyuncunun menajerinin de transferi bitirmek adına Türkiye'de bulunduğu aktarılıyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe’de flaş transfer gelişmesi! Barcelonalı yıldız... Fenerbahçe Teknik direktör Ersun Yanal Damien Comolli Portekiz

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.