28 Nisan 2024, Pazar

Parti grubuna damga vuran an!

Parti grubuna damga vuran an!

Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye sert sözlerle yüklendi. Akşener bir ara kürsüde Bakan Nebati'nin taklidini yapmayı da ihmal etmedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert eleştiriler yöneltti. 14 Mayıs seçimlerinde iktidara geleceklerini ifade eden Akşener'in Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidini yapması ise salondakileri güldürdü.

 

"SADECE ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPTIĞINDA BELİRİYOR"

Akşener, "Bir Nebati Bakan vardı ne oldu ona? O ışıltılı gözleri gören var mı? Ekonomi perişan, esnaf kan ağlıyorken, kayıp bakan Nemo'nun nerede olduğunu bilen var mı? Kendisi bir tek Sayın Erdoğan'ın basın açıklaması olduğunda bir anda beliriveriyor." ifadelerini kullandı. Akşener'in o anlarda Nebati'nin taklidini yapması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Nureddin Nebati Meral Akşener Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.