17 Mayıs 2024, Cuma

ÖZTUNÇ, TARAFSIZ OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ

ÖZTUNÇ, TARAFSIZ OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kalması ile seçim çalışmalarına ağırlık verdi.

İl örgütü ile birlikte Kahramanmaraş’ı karış karış gezen Öztunç, Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adaylarını Kahramanmaraş’ta ağırladıklarını 15 bin kişinin katılımıyla miting gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Emniyet rakamlarının 13 bin ile 15 bin olduğunu belirten Öztunç, 15 binin üzerinde mitinge katılımın olduğunu ifade ederek,

 

 

“Emniyet rakamları 13-15 bin söylendi. Biz daha fazla olduğunu biliyoruz, tarihinde Kahramanmaraş'ta yapılmış en büyük mitingdir. Bunun sonucunda ise alacağımıza inanıyoruz, güzel bir ilgi ve karşılık var. Halkımız beni özellikle seviyor, hangi partili olursa olsun bütün yurttaşlarımız beni sevdiklerini ve desteklediklerini söylüyorlar. Bir milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum ama ikinci milletvekilini de çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz. Benim milletvekili olmamın Kahramanmaraş’a çok katkısı olacağını söylüyorlar, bundan dolayı çok mutluyum. Seçimlere çok az bir süre kaldı. Kahramanmaraş'ta tarafsız bir milletvekili, telefonla aradıklarında ulaşabilecekleri bir milletvekili istiyorlarsa, sorunları olduğunda yanına gidebilecekleri bir milletvekili istiyorlarsa, ben de herkesten oy istiyorum. Cep telefonu numaramı seçimden sonra değiştirmeyeceğim. Bana özel işi için kimse gelmesin demeyeceğim, herkes iş için gelir, kimse proje için gelmez. Projeyi Mühendisler ve bilim adamları yapar. Elimden gelen her türlü desteği ve imkanı sunacağım.”

“EKONOMİ BATIK DURUMDA”

“Ekonomiye gelince, şu anda sıkıntı ve batık durumdayız. Ey Amerika ey Almanya dersen ey Suriye, Suudi Arabistan, Rusya Irak dersen ekonomimiz de bu şekilde sıkıntılı olur. Onlar da yatırım yapmaz, parayı çekerler. Siz de darboğaza sıkışır kalırsınız. Dolar, Euro aldı başını gitti, altın fiyatı uçtu, benzinin fiyatı yine tavan yaptı, bunlara bir dur demek lazım. İnsanlara hoşgörü ile yaklaşmak ve ekonomiyi düzeltmek gerekiyor. Kemal Derviş'in kurduğu ekonomik düzenin üzerine oturdular. Kemal Derviş'in kurduğu nimetten faydalandılar, siz batırdınız! Şu anda çok kötü bir ekonomi var inşallah 24 Haziran’dan sonra ekonomi kurmaylarımızla birlikte düzelteceğiz.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Kahramanmaraş mitingi sırasında, sahneye Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Ali Öztunç’u “ATOM KARINCA” diyerek çağırması ise ayrı bir ilgi oluşturdu.

Atom karıncanın ise kendisine sevenleri tarafından takıldığını ayrıca belirtti.

Haber: F.ALPER GÜLTEPE

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.