28 Nisan 2024, Pazar

Öykü'ye donör olduktan 39 gün sonra öğrenmişti! Nazlı gözyaşlarıyla toprağa verildi

Öykü'ye donör olduktan 39 gün sonra öğrenmişti! Nazlı gözyaşlarıyla toprağa verildi

İzmir'de lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için düzenlenen kampanya kapsamında gönüllü kök hücre bağışçısı olan ve bir süre sonra kendisine de aynı hastalık tanısı konulan, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 21 yaşındaki Nazlı Çiçek Gezginer, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Nazlı Çiçek Gezginer'in cenazesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak Alsancak Hocazade Camisi'ne getirildi.Törende, Nazlı'nın babası Ziya, annesi Pınar Sedef ile ablası Müjdem, duvak örtülmüş ve üzerine çok sevdiği papatya ile kedisiyle çekilmiş fotoğrafının konulduğu tabutun başında gözyaşı döktü.Baba Ziya Gezginer büyük kızına sarılarak teselli etmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından Nazlı Çiçek'in cenazesi Işıkkent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Nazlı Çiçek'i son yolculuğuna yakınlarının yanı sıra çok sayıda kişi uğurladı.Ziya Gezginer, vatandaşlara çağrıda bulunarak Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) bağışta bulunmalarını istedi. Gezginer, "Böyle bırakmayacağız. Ablası da donör annesi de donör uyarsa ben de vereceğim. Kimin uyarsa vermeyen, bu yoldan dönen namerttir. Vasiyeti yoktu, zaten kendisi donör olmak için gitmişti. Umut olun insanlara. Hayat bir gün, yaşadığınız tek gün. Bizim için hayat 17 Mart tarihinde bitti. Çiçeğim için bitti." şeklinde duygularını dile getirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzmir Öykü Arin Yazıcı gönüllü kök hücre bağışçısı Nazlı Çiçek Gezginer gözyaşlarıyla toprağa verildi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.