30 Nisan 2024, Salı

Otellerde gizli kamera rezaleti!

Otellerde gizli kamera rezaleti!

Otel odalarındaki modemleri ve saç kurutma makinelerini seçtiler.Ayrıca diğer elektrikli araçların içine de casus kameralar koydular.

Gizli kameralar 30 oteldeki 42 odada kalan 1600 konuğu kaydetti.Cinsel ilişki görüntüleri internetten canlı yayınlandı.Dünya, Güney Kore'deki rezaleti konuşuyor.Polis, ülkeyi sarsan skandalın ardından dört kişiyi gözaltına aldı.Gizli kameralarla çekilmiş görüntülerin yasa dışı dağıtımı, Güney Kore'de ciddi bir sosyal sorun.Son olarak Güney Koreli pop yıldızı Jung Joon-young, kadınlarla cinsel ilişki sırasında kaydettiği görüntüleri başkalarıyla paylaştığını itiraf etti.30 yaşındaki Jung Joon-young, en az 10 farklı kadının kayıtlarını cep telefonundaki sohbet uygulamalarında başkalarıyla paylaşmıştı. Jung, tepkiler sonrası müzik kariyerine son verdiğini açıkladı.Güney Koreli kadınlar, Seul yönetiminin sorunla ilgili adım atması için gösteriler düzenliyor.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çin Otellerde gizli kamera rezaleti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.