28 Nisan 2024, Pazar

Oteli olan polis müdürleri var, öksüz kızlar çalıştırılıyor

Oteli olan polis müdürleri var, öksüz kızlar çalıştırılıyor

Akşener: Oteli olan polis müdürleri var, o otellerde fuhşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor

İstifaların art arda geldiği İYİ Parti'ye yönelik planlı bir saldırı olduğunu savunan Genel Başkan Meral Akşener, "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde fuhşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti'ye psikolojik harp uyguluyorlar" dedi.

 

İyi Parti son dönemde art arda kritik isimlerin istifalarıyla çalkalanırken, Genel Başkan Meral Akşener partisine yönelik psikolojik bir harp uygulandığını savundu. Akşener, "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde fuhuşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için İYİ Parti'ye psikolojik harp uyguluyorlar" diye konuştu.

 

AKŞENER'DEN ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin neden hedef olduğuna ilişkin yaptığı konuşmasında satır aralarında kalan bomba bir iddia sosyal medyada ses getirdi. Akşener, "Eski İçişleri Bakanı olarak özellikle takip ediyorum" deyip o şok iddiayı gündeme getirdi.

 

"ESKİ İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK TAKİP EDİYORUM"

Akşener şu ifadeleri kullandı; "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde, fuhşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor.

 

"KARŞILARINDA RAHMETLİ TEOMAN KOMAN'IN TALEBESİ VAR"

Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti'ye psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman'ın talebesi var. El mi yaman? bey mi yaman? Hep beraber göreceğiz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.