29 Nisan 2024, Pazartesi

Ortaya çıktı! Multimilyoner iş adamının eşi…

Ortaya çıktı! Multimilyoner iş adamının eşi…

Norveçli multimilyoner iş adamının 68 yaşındaki eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, Ekim ayında Oslo yakınlarında ortadan kaybolmuştu.

Norveç polisi, kadının aylar önce fidye için kaçırıldığını yeni açıkladı.Soruşturmanın devam ettiğini belirten Norveç polisi, saldırganların kaçırdıkları kadını serbest bırakmaları için 9 milyon Euro’luk kripto para birimi Monero fidye istediklerini açıkladı.Hagen’in evinin banyosundan kaçırıldığını belirten polis, bazı ipuçları ele geçirdiklerini aktardı.Norveçli multimilyoner iş adamı Tom Hagen ülkenin en zenginleri listesinde 172’nci sırada yer alıyor. Oslo’da yaşayan çift gözden uzak bir yaşam sürüyordu.Hagen’in evinin banyosundan kaçırıldığını belirten polis, bazı ipuçları ele geçirdiklerini aktardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Norveç multimilyoner iş adamı eşi kaçırıldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.