28 Nisan 2024, Pazar

Orhan Gencebay tekneden düştü

Orhan Gencebay tekneden düştü

Usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz gün tekneden inerken dengesini kaybederek beton zemine düştü. Hastaneye kaldırılan ve vücudunda darbeye bağlı ezilmeleri bulunan Gencebay, yaptığı açıklamada "Önemli bir kazaydı, Allah korudu" dedi.

Önceki gün eşi Sevim Elif Emre ile Anadoluhisarı'ndaki bir restorana giden Orhan Gecebay, Baltalimanı'ndaki yalı dairesi evine mekanın teknesiyle gitti. Teknede inerken dengesini kaybeden Orhan Gencebay, beton zemine düşerek hastanelik oldu.

 

VÜCUDUNDA EZİLMELER VAR

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre, tekneden inerken sert bir şekilde betona düşen Gencebay, kalçası ve sırtını yere vurdu. Acılar içinde kıvranan 78 yaşındaki Gencebay, apar topar hastaneye kaldırıldı. Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu öğrenildi.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Büyük bir tehlike atlatan Orhan Gencebay, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Durumunun iyi olduğunu belirten Gencebay, kazanın boyutuna dikkat çekerek "Çok şükür iyiyim. Öneli bir kazaydı, Allah korudu" şeklinde konuştu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Orhan Gencebay Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.