27 Nisan 2024, Cumartesi

Öğretmen küçük çocuğu yerlerde sürükledi!

Öğretmen küçük çocuğu yerlerde sürükledi!

Özel eğitim programından sorumlu öğretmenin, otizmli bir çocuğu koridorda sürüklemesine dair görüntüler büyük tepki çekti.

Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky Eyaleti'nde bulunan Greenup bölgesindeki bir okulda yaşandı.Okulun güvenlik kamerasınca kayda alınan görüntülerde, 9 yaşındaki otizmli çocuğun öğretmeni tarafından bileklerinden yakalanarak koridor boyunca sürüklendiği görülüyor.Daha sonra öğretmen, arkadaşlarının önünde koridorda otizmli çocuğu bir süre sürükledikten sonra, çocuğa yürümek isteyip istemediğini soruyor.“Hayır” cevabı alan öğretmen, “Çocuğa kalk artık!” diye bağırarak, çocuğu kısa bir süre hırpalıyor ve yine aynı şekilde sürüklemeye devam ediyor.Otizmli çocuğun ailesi, okuldan gelen telefonla, çocuğun sınıfta ‘duygu patlaması yaşadığı’ haberini aldıklarını söyledi.9 yaşındaki çocuğun otizm dışında da engelleri olduğunu belirten annesi, “Biz buraya yeni taşındık, o sadece uyum sağlamaya ve arkadaş edinmeye çalışıyor. Sınıfta bir kriz yaşadığı için onu sınıftan dışarı çıkarmaya çalıştılar ve bunu kesinlikle yanlış yöntemle yaptılar. Bu durum önlenebilirdi” dedi.

Çocuğun bileklerinin de zarar gördüğünü ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

ABD otizmli bir çocuğu Öğretmen yerlerde sürükledi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.