27 Nisan 2024, Cumartesi

Nikahtan gizemli iki kare geldi

Nikahtan gizemli iki kare geldi

İddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Taşkın " Arkadaşlar sürpriz bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Hayatımı sevdiğim insanla birleştirdim. Tebrik mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim" notuyla mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında gelen model Cansu Taşkın, sürpriz paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

Cansu Taşkın, geçtiğimiz aylarda makyajsız görüntülenmişti. Taşkın'ın bu görüntüsü uzun süre konuşulmuştu. O günden sonra kameralara karşı daha dikkatli davranan Taşkın'ın özel hayatı ise sürekli merak konusuydu.

Aşk hayatını gizli tutan Cansu Taşkın, Instagram hesabından evlendiğini açıkladı. Nikahtan sadece iki kare paylaşan Taşkın "Arkadaşlar sürpriz bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Hayatımı sevdiğim insanla birleştirdim. Tebrik mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim" diyerek güzel haberi sevenlerine verdi.

 

Arkası dönük pozlarını paylaşan güzel isim eşinin isminin yalnızca baş harfini yazarak merak uyandırdı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pozlarıyla gündemden düşmeyen Cansu Taşkın sessiz sedasız evlendi! Nikahtan gizemli iki kare geldi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.