26 Nisan 2024, Cuma

Naim Şahin, İYİ Parti listelerinden milletvekili adayı oldu

Naim Şahin, İYİ Parti listelerinden milletvekili adayı oldu

AK Parti'den istifa eden İdris Naim Şahin, İYİ Parti listelerinden milletvekili adayı oldu

AK Parti'den istifa ettikten sonra Saadet Partisi'ne geçip aday olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kaybeden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin yeniden siyasete adım atıyor. Şahin, İYİ Parti listelerinden Ordu 1'inci sıradan milletvekili adayı oldu.

 

14 Mayıs seçimlerine artık sayılı günler kalırken, siyasi partiler de son haline getirdiği milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etti. İyi Parti'nin listesinde dikkat çeken isimlerden biri de İdris Naim Şahin oldu.

 

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAYBETMİŞTİ

Ak Parti'den ayrıldıktan sonra Saadet Partisi'ne geçen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 2019 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldu. Ancak Şahin beklenen sonucu alamadı. Şahin, AK Parti'nin yüzde 56,93 ile kazandığı seçimlerde yüzde 26,14'te kaldı.

 

İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Şahin bu kez parlamentoya dönmek için harekete geçti. Eski bakan, Saadet'in ardından dümeni İyi Parti'ye kırdı. Şahin, Ordu'dan İYİ Parti 1. sıra Milletvekili adayı oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İdris Naim Şahin İYİ Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.