27 Nisan 2024, Cumartesi

Muğla'ya 112 binden fazla araç girdi!

Muğla'ya 112 binden fazla araç girdi!

Muğla'ya 3 günde giriş yapan araç sayısı 112 binden fazla! Sayının katlanarak artması bekleniyor

 

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla havalimanları, otogar ve yollarda adeta rekor üstüne rekor kırılıyor. Muğla'ya 3 günde 112 bin 869 araç girişi oldu, ziyaretçi ilgisinin ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

 

9 günlük Kurban Bayramı tatilini farklı şehirlerde geçirmek isteyenler nedeniyle kara yollarında yoğunluk oluştu. Muğla'ya üç günde 112 bin 869 araç girişi oldu.

 

TATİL BELDELERİNE ZİYARETÇİ AKINI

Bazı vatandaşlar tatili memleketlerinde geçirmeyi tercih ederken, bazılarının tercihi kıyı bölgeleri oldu. Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçeleriyle Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Muğla da tatil dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı.

 

HAVA VE DENİZ YOLUYLA GELEN TURİST SAYISI 82 BİN 769'A ULAŞTI

Kente, 23, 24 ve 25 Haziran'da 112 bin 869 araç girişi oldu. Kara yoluyla gelenlerin yanında hava ve deniz yoluyla gelen turist sayısı da 82 bin 769'a ulaştı. Mavi bayraklı plajlara, doğal güzelliklere ve önemli tarihi eserlere sahip Muğla'ya, ziyaretçi ilgisinin ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kurban Bayramı Tragger Muğla Turizm Ekonomi Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.